Inschrijven

Trots bij “kasteel Groeneveld”.

Kasteel-Groeneveld-Baarn-slider

Iedere 2de zondag van de maand van April t/m November en de kerstmarkt op 18-19-20- December 2015 een gevarieerd aanbod van mooie en lekkere producten.
Dit heeft allemaal plaats voor kasteel Groeneveld te Baarn.
Heerlijke en eerlijke producten aangeboden door mensen die passie hebben voor hun vak.
Maandelijks is er ook altijd van alles te doen voor jong en oud.
Naast een wandeling door de prachtige bossen en park is een bezoek aan het kasteel een absolute aanrader.
En dan natuurlijk nog flink rond neuzen op de Trots en je dag is compleet en goed besteed.
Er bestaat de mogelijkheid om iets te eten op de markt maar ook om iets lekkers mee te nemen voor thuis bij de borrel.
Een wijntje of een biologisch biertje zijn ook te nuttigen op de Trots. Kortom wees ook Trots op wat iedereen op de markt te bieden heeft.
Schrijf je hier in

“Trots bij Heemstede op het Oude Slot”

Heemstede

Heemstede

Aangestoken door het succes van Trots bij Groeneveld, zijn we niet stil blijven zitten.Vanuit de filosofie van Trots zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe plek voor de 3de Zondag van de maand.
De schitterende aangelegde tuinen en het prachtig gerestaureerde hoofd huis bieden een perfecte sfeer voor een mooie Trotsmarkt.
We gaan organiseren in Oktober en November.
Op zondag is het een druk bezochte locatie en mede door de bekendheid van het landgoed en uitstekende bereikbaarheid een troef in Trots handen.
Met omliggende gemeentes als Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede en Driehuis zal deze locatie ook veel publiek trekken uit regio Alkmaar, Bergen en natuurlijk Amsterdam. Schrijf je hier in

Trots Bij “Kasteel Rosendael”

DSC_9460 voor mail

Gelegen tegen de Posbank en in de gemeente Rozendaal ligt dit 700 jaar oude landgoed waar we iedere 4de zondag van de maand gaan staan met een schitterende en divers ingedeelde markt. Prachtige Rozen tuinen, de bedriegertjes en een kasteel dat volledig intact is maakt dat dit een ultieme dagbesteding is.
Het landgoed is in beheer bij het Geldersche landschap en kan zich tot de top van Nederland rekenen. En Trots mag ook hier laten zien wat passie is.
We organiseren van April t/m November met een kerst special op 11-12-13 December 2015. In september staan we 1 maand op de 3de zondag vanwege een sport evenement.
Rozendaal heeft als buurt gemeentes Arnhem, Velp, Rheden en de Steeg. Maar de gemeentes Oosterbeek, Doorwerth, Dieren, Westervoort en Duiven vallen in ons publiciteit activiteiten. Schrijf je hier in

http://www.trotsmarkt.nl/wp-content/uploads/2015/12/Algemene-voorwaarden-Trots-2016.pdf