Trots Kasteel Rosendael 2018

20150726_144227

Trots Bij “Kasteel Rosendael”

Gelegen tegen de Posbank en in de gemeente Rozendaal ligt dit 700 jaar oude landgoed waar we dit jaar 3 keer gaan staan met een schitterende en divers ingedeelde markt. Prachtige Rozentuinen, de bedriegertjes en een kasteel dat volledig intact is maakt dat dit een ultieme dagbesteding is. Met een zeer aantrekkelijk omgeving en omarmende sfeer blijft dit de parel van Trots.
Het landgoed is in beheer bij het Geldersch landschap en kan zich tot de top van Nederland rekenen. En Trots mag ook hier laten zien wat passie is.
We organiseren op 22 April, 29 Juli en 28 Oktober een bijzondere markt met het seizoen als thema.  Openingstijden 11 tot 18 uur.
Rozendaal heeft als buurt gemeentes Arnhem, Velp, Rheden en de Steeg. Maar de gemeentes Oosterbeek, Doorwerth, Dieren, Westervoort en Duiven zullen ook hun weg naar het rijke evenement vinden. Inschrijving voor alle drie de editie’s levert bovendien een aardige aanbieding op.

Datum van inschrijving*
Bedrijfsnaam*
Contact persoon*
Factuur adres*
Postcode*
Plaats*
Mobiele telefoon*
E-mail*
Website
Indien u niet in het bezit bent van een website graag afbeeldingen van het assortiment met de mail meesturen naar info@trotsmarkt.nl
Product type?*  food € 90 non-food € 80
Wilt u alcohol houdende dranken verkopen/schenken?*  ja, toeslag € 25 per markt nee
Verkoop van alcohol is beperkt mogelijk en alleen toegestaan indien u in het bezit bent van een diploma sociale hygiëne (copy meesturen en toestemming heeft van de Trots organisatie). Toeslag geldt voor verkoop van open en gesloten flessen!
Hoeveel kramen*  1 2 3
Indien u gebruik maakt van een verkoopwagen hier exacte maten van kop tot kont invullen BxHxD (Graag een foto sturen naar info@trotsmarkt.nl). Aan de hand daarvan bereken wij u € 25,- per hele meter met een minimum van 3 meter.
Wilt u gebruik maken van elektriciteit?  ja, tot 1000W, toeslag € 15 ja, tot 2000W, toeslag € 20 ja, 3600W, toeslag € 25 nee
Wilt u ter plekke voedsel bereiden?*
bij omschrijving assortiment aangeven wat u gaat bereiden
 BBQ roken frituren bakken en braden anders
Omschrijving assortiment*
wees zo volledig mogelijk
Wat is de herkomst van uw product? *
Produceert u uw product zelf?
Is uw product Huis Biologisch?
Andere bijzonderheden / wensen?
Welke data hebben uw voorkeur?
 22 april 29 juli 28 okt
akkoord met onze algemene voorwaarden 2018?
 ja

U dient in het bezit te zijn van een geldige WA verzekering.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Inschrijving is pas definitief na schriftelijke bevestiging van de Trots organisatie.

Annuleren van markten is mogelijk tot 10 werkdagen voor aanvang van de markt, hier worden echter wel 20,- euro voor in rekening gebracht.

* = Verplichte velden

Algemene voorwaarden Trots 2018